Wielbak

Aantal:
1 dag 10,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Hoogte
10 cm
Breedte
10 cm
Lengte
60 cm
Transportadvies
Auto

Omschrijving

Spelbeschrijving
Pak het wiel met beide handen vast en geef door een draaiende beweging van uw handen een slinger aan het wiel. Doe dit gecontroleerd, want het laatste vak is 0 punten waard! Een spel dat neerkomt op precisie en krachtverdeling. Bij het huren van dit spel krijgt u uiteraard ook een gedetaileerde spelbeschrijving mee. Onze wielbak is volledig van hout en goed onderhouden. 

Vervoeren & afmetingen
Deze wielbak is gemakkelijk in vrijwel iedere auto te vervoeren. Huurt u meerdere spellen of materialen? Neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat u alles in uw auto meekrijgt. Uiteraard komen wij ook graag het een en ander bij u bezorgen. 

Waarom Oud Hollandse spelen huren?
Al jarenlang zijn Oud Hollandse Spelen een graag geziene activiteit op bedrijfsborrels, familiedagen, buurtfeesten, scholen, kinderfeestjes en evenementen. Ondanks het digitale tijdperk zijn deze volledige houten spellen nog steeds enorm in trek bij alle leeftijden. De spellen zijn gemakkelijk te begrijpen, niet moeilijk te spelen, maar altijd een uitdaging!

Waar kan ik Oud Hollandse spelen huren?
Onze Oud Hollandse Spelen zijn altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.