Voetbaltafel

Aantal:
1 dag 35,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Hoogte
67 cm
Breedte
87 cm
Lengte
140 cm
Transportadvies
Bus

Omschrijving

Spelbeschrijving
Wat moeten we uitleggen over een tafelvoetbaltafel? Iedereen kent dit spel namelijk! Het is gemakkelijk te spelen en geschikt voor alle leeftijden. Deze robuuste tafelvoetbaltafel is sterk en makkelijk op te zetten. Met de twee tellers aan de bovenzijde van de tafel houdt u gemakkelijk de scores bij. Inclusief twee balletjes. 

Vervoeren & afmetingen
Deze tafeelvoetbaltafel is in meerdere delen te vervoeren. De poten en de bovenkant kunnen uit elkaar gehaald worden voor makkelijk transport. Doordat de stangen uit de zijkant steken moet de tafel plat vervoerd worden. We adviseren daarom om een ruime bus te gebruiken voor het vervoer. Uiteraard komen wij ook graag het een en ander bij u bezorgen. 

Waarom een tafelvoetbaltafel huren? 
Een tafelvoetbalspel is goedkoop en op ieder feestje een welkome aanvulling. Het speelt makkelijk weg, neemt niet veel ruimte in beslag en kost niet al te veel tijd. Zoek je een beetje competitiviteit tijdens een gezellige borrel? Dan is deze tafelvoetbaltafel precies wat jij zoekt! 

Waar kan ik een tafelvoetbaltafel huren?
Onze tafelvoetbaltafel is altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.