Twistermat XL

1 dag 40,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Breedte
500 cm
Lengte
500 cm
Maximale lengte gebruiker
1.8 m
Aantal gebruikers
6

Omschrijving

Spelbeschrijving
Twister, wie kent het niet! Maar dit is Twister XL, namelijk een stevig uitvergrote variant van dit spel. Het spelbord is maar liefst 5 meter lang en 5 meter breed, een echte blinkvanger voor iedere familiedag of bedrijfsfeest! In principe kan je dit spel doen met zo veel mensen als je wilt, bij normaal twister wordt het bij 4 personen al wat drukker.. met deze grote variant kan je tot wel 15-20 personen per spel kwijt. Onze Twister XL wordt volledig geleverd, dus met draaischijf zodat je nergens meer naar om hoeft te kijken! 

Vervoeren & afmetingen
De Twister XL is in iedere auto te vervoeren, want je vouwt hem gemakkelijk op. Huurt u meerdere spellen of materialen? Neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat u alles in uw auto meekrijgt. Uiteraard komen wij ook graag het een en ander bij u bezorgen. 

Waarom een Twister XL huren? 
Lachen, gieren, brullen! Kinderfeestjes, of feestjes waar een borreltje wordt gedronken. Deze Twister XL komt uit de kast en het feestje wordt direct naar een ander niveau getild. Probeer het eens! 

Waar kan ik deze Twister XL huren?
Onze Twister XL is altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.