Trou Madame

Aantal:
1 dag 15,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Hoogte
16 cm
Breedte
60 cm
Lengte
250 cm
Transportadvies
Bus

Omschrijving

Spelbeschrijving
Dit bijzondere spel heeft een behoorlijke afmeting, let dus goed op met het vervoeren. Probeer door middel van het gebruik van de hamer op een golfende manier de balletjes in de juiste poortjes te slaan. De poortjes hebben verschillende waardes, dus mikken is belangrijk. Om de punten te behalen moet het balletje in het juiste poortje blijven liggen. Bij het huren van dit spel krijgt u uiteraard ook een gedetaileerde spelbeschrijving mee. Onze Trou Madame is volledig van hout en goed onderhouden. 

Vervoeren & afmetingen
De Trou Madame is fors van afmeting, ruim 2,5 meter. Deze is niet in alle auto's te vervoeren. Huurt u meerdere spellen of materialen? Neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat u alles in uw auto meekrijgt. Uiteraard komen wij ook graag het een en ander bij u bezorgen. 

Waarom Oud Hollandse spelen huren?
Al jarenlang zijn Oud Hollandse Spelen een graag geziene activiteit op bedrijfsborrels, familiedagen, buurtfeesten, scholen, kinderfeestjes en evenementen. Ondanks het digitale tijdperk zijn deze volledige houten spellen nog steeds enorm in trek bij alle leeftijden. De spellen zijn gemakkelijk te begrijpen, niet moeilijk te spelen, maar altijd een uitdaging!

Waar kan ik Oud Hollandse spelen huren?
Onze Oud Hollandse Spelen zijn altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.