Trekbiljart

1 dag 12,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Hoogte
12.5 cm
Breedte
50 cm
Lengte
120 cm
Transportadvies
Auto

Omschrijving

Spelbeschrijving
Leg de biljartbal op de twee vastgemaakte stokken, door de stokken langzaam uit elkaar te bewegen komt de bal in beweging. Probeer de bal op het juiste moment in het vakje met de meeste punten te krijgen. Bij het huren van dit spel krijgt u uiteraard ook een gedetaileerde spelbeschrijving mee. Onze trekbiljart is volledig van hout en goed onderhouden. 

Vervoeren & afmetingen
Dit trekbiljart is gemakkelijk in vrijwel iedere auto te vervoeren. Huurt u meerdere spellen of materialen? Neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat u alles in uw auto meekrijgt. Uiteraard komen wij ook graag het een en ander bij u bezorgen. 

Waarom Oud Hollandse spelen huren?
Al jarenlang zijn Oud Hollandse Spelen een graag geziene activiteit op bedrijfsborrels, familiedagen, buurtfeesten, scholen, kinderfeestjes en evenementen. Ondanks het digitale tijdperk zijn deze volledige houten spellen nog steeds enorm in trek bij alle leeftijden. De spellen zijn gemakkelijk te begrijpen, niet moeilijk te spelen, maar altijd een uitdaging!

Waar kan ik Oud Hollandse spelen huren?
Onze Oud Hollandse Spelen zijn altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.