Touwtrektouw

Aantal:
1 dag 25,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Breedte
4.5 cm
Lengte
2200 cm
Transportadvies
auto

Omschrijving

Spelbeschrijving
Touwtrekken is één van de oudst bekende manieren van sport. Touwtrekken is tot op de dag van vandaag de ultieme krachtmeting voor jouw zeskamp, sportdag of teambuilding. Twee teams trekken zo hard mogelijk aan de uiteinden van het 22 meter lange touw tot het gemarkeerde middengedeelte van het touw over jouw streep getrokken is. Touwtrekken, bij het Schotse Higland Games ook wel tug of war genoemd, is een echte krachtsport; maar onderschat vooral de rol van communicatie in dit spel niet. 

Vervoeren & afmetingen
Dit touwtrektouw wordt opgerold in een bak geleverd en is zodoende gemakkkelijk met iedere auto te vervoeren. Huurt u meerdere spellen of materialen? Neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat u alles in uw auto meekrijgt. Uiteraard komen wij ook graag het een en ander bij u bezorgen. 

Waarom een touwtrektouw huren? 
Touwtrekken is een uitstekende buitenactiviteit die het op veel soorten feestjes goed doet, denk aan familiedagen, bedrijfsuitjes, buurtfeesten of als aanvulling op een zeskamp. 

Waar kan ik een touwtrektouw huren?
Ons touwtrektouw is altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.