Tafeltennistafel

1 dag 50,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Transportadvies
Bezorging

Omschrijving

Beschrijving

Ben je op zoek naar een leuke, actieve activiteit voor een feestje, bedrijfsborrel of bijvoorbeeld een familiedag? Dan is onze tafeltennistafel misschien iets voor jou! Aan deze tafeltennistafel kun je urenlang plezier beleven, een wedstrijdje met vrienden of 'rond de tafel' met een heel gezelschap. Een tafeltennistafel doet het op vrijwel ieder feestje bijzonder goed. Deze tafel is voornamelijk geschikt voor binnengebruik, wil je hem op een mooie zomerse dag buiten neerzetten? Dat is natuurlijk geen probleem! 

Wat zit er allemaal bij deze tafeltennistafel? 
1x Inklapbare tafeltennistafel
4x Tafeltennisbatjes
3x Pingpongballetje

Vervoeren & afmetingen
Let op, ondanks dat de tafeltennistafel inklapbaar is past deze niet in een normale auto. Door de hoogte is ook niet iedere bus geschikt voor het vervoeren van deze tafel, wij adviseren daarom bezorging. 

Waarom een tafeltennistafel huren? 
De perfecte afleider voor een feestje, de meeste mensen kennen het spel en het is ontzettend laagdrempellig. Zet een tafeltennistafel neer op jouw feestje en hij wordt gegarandeerd gebruikt! 

Waar kan ik deze tafeltennistafel huren? 
Onze tafel is af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.