Sumoworstelen

1 dag 100,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Breedte
500 cm
Lengte
500 cm

Omschrijving

Spelbeschrijving
Met onze sumoworstelpakken heb je direct een compleet andere omvang en geloof ons, dat is best even wennen! Wie van de spelers is het sterkste en werkt de andere sumo het snels op of van de mat? Ga de strijd aan met jouw directeur, collega, vriend of vriendin! 

Let op: Onze sumoworstelpakken zijn in verband met de afmetingen niet geschikt voor jonge kinderen. 

Vervoeren & afmetingen
De sumoworstelpakken zijn in iedere auto te vervoeren, want je vouwt het gemakkelijk op in onze transportzakken. Huurt u meerdere spellen of materialen? Neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat u alles in uw auto meekrijgt. Uiteraard komen wij ook graag het een en ander bij u bezorgen. 

Waarom een sumoworstelpak huren? 

Deze sumopakken zet je gemakkelijk binnen 5 minuten op. Bijvoorbeeld tijdens een zeskamp, sportactiviteit of evenement. De sumopakken worden geleverd met een valmat die oprolbaar is, waardoor het gemakkelijk te transporteren is. Je krijgt bij de sumopakken ook een transportzak, hoofdbeschermers, nekbeschermers, valmat en een duidelijke handleiding. Zo heb je alles compleet voor een fantastische ochtend/middag/avond! Met de sumoworstelpakken maak je van iedere gelegenheid een feestje! 

Waar kan ik deze sumoworstelpakken huren?
Onze sumoworstelpakkken zijn altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.