Strandstoel Oranje

1 dag 10,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Hoogte
110 cm
Breedte
22 cm
Lengte
59 cm
Gewicht
4 kg

Omschrijving

Beschrijving
Deze strandstoelen in diverse kleuren maken ieder evenement een beetje meer zomers, of het nou regent of stralend weer is! Met de tien strandstoelen in diverse kleuren heeft jouw evenement al snel een warme uitstraling. Zitcomfort is heerlijk en de stoelen kunnen tegen een stootje. 

Vervoeren & afmetingen
De genoemde maten in het gedeelte hieronder zijn de maten van de opengeklapte stoel. Deze strandstoelen kunnen in vrijwel iedere auto vervoerd worden zonder enige moeite. Wilt u dat wij de stoelen komen bezorgen? In overleg is dat uiteraard mogelijk. 

Waarom een strandstoel huren?
Er zijn maar weinig mensen met een strandstoel thuis, laat staan 10 strandstoelen. Om nog maar niet te spreken over diverse kleuren strandstoelen. Die hebben wij natuurlijk wel, bijvoorbeeld perfect om jouw zomerse evenement op te leuken, een strandsfeer te creeren of om je Ibiza stijl nog meer body te geven! 

Waar kan ik deze strandstoelen huren?
Onze strandstoelen zijn altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.