Statafel

1 dag 7,50
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Hoogte
107 cm
Breedte
85 cm
Gewicht
12 kg

Omschrijving

Beschrijving
Deze lichtgewicht statafels zijn opklapbaar en daarmee gemakkelijk aan de kant te zetten indien nodig. Met een hoogte van 107cm heeft deze tafel de standaard hoogte van iedere statafel. Het blad heeft een doorsnede van 85cm wat genoeg moet zijn om tijdens een borrel 5 á 6 mensen te voorzien van een tafel. De tafel is wit van kleur, indien gewenst kunt u een statafelrok bij huren

Vervoeren & afmetingen
De statafel is opklapbaar en daarme in de achterklep van een grote personenauto te vervoeren. Huurt u meerdere spellen of materialen? Neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat u alles in uw auto meekrijgt. Uiteraard komen wij ook graag het een en ander bij u bezorgen. 

Waarom een statafel huren?
Een statafel is handig op ieder feestje, zet er hapjes op of geef mensen de ruimte om hun drankje kwijt te kunnen. Je kunt nooit genoeg statafels hebben, want je hebt er altijd eentje nodig bij ieder type feestje. 

Waar kan ik deze statafels huren? 
Onze statafels zijn altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.