Springtapijt (Zeskamp)

Aantal:
1 dag 25,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Omschrijving

Spelbeschrijving
Met het grootste gemak heb je aan dit springtapijt een topspel! Het spel vraagt uithoudingsvermogen, snelheid, wenbaarheid en samenwerking met je teamgenoten. Laat dat nou precies zijn waar een zeskamp spel aan moet voldoen! Perfect voor jeugdgroepen, kinderfeestjes, teambuildingsbijeenkomsten van zowel collega’s als bijvoorbeeld voetbalteams in de voorbereiding van het seizoen. Je kunt dit spel alleen doen, maar met meer mensen op het tapijt wordt het nog moeilijker. Vallen is uiteraard uit den boze. 

Dit springtapijt wordt in een set geleverd, je ontvangt dus atijd een rood en een blauw springtapijt. 

Vervoeren & afmetingen
Dit springtapijt is in iedere auto te vervoeren. Huurt u meerdere spellen of materialen? Neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat u alles in uw auto meekrijgt. Uiteraard komen wij ook graag het een en ander bij u bezorgen. 

Waarom een springtapijt huren? 
Dit is hét perfecte zeskamp spel dat vraagt om alle kwaliteiten van samenwerking. Organiseer je een zeskamp? Dan mag het springtapijt niet ontbreken. 

Waar kan ik een springtapijt huren?
Ons springtapijt is altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.