Sponsbroek (Zeskamp)

Aantal:
1 dag 20,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Omschrijving

Spelbeschrijving
Oké, comfortabel zit deze sponsbroek misschien niet, maar hij is wel onmisbaar bij een echte zeskamp. Trek deze grote broek aan, waarbij je op iedere bil een spons hebt. Ga zitten in/op een grote emmer terwijl de spons zich volzuigt met water, ren zo snel mogelijk naar een andere emmer en probeer deze zo snel mogelijk te vullen met water uit je spons. Klinkt apart en dat is het ook, maar wacht maar tot je eenmaal bezig bent! Onze sponsbroeken worden atijd als setje verhuurd, je hebt dus altijd een rode en een blauwe sponsbroek! 

Vervoeren & afmetingen
De sponsbroek is in iedere auto te vervoeren. Huurt u meerdere spellen of materialen? Neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat u alles in uw auto meekrijgt. Uiteraard komen wij ook graag het een en ander bij u bezorgen. 

Waarom een sponsbroek huren? 
Organiseer je een zeskamp? Dan hoort deze sponsbroek er echt bij, want zonder dit spel mag het eigenlijk geen zeskamp genoemd worden natuurlijk. Perfect voor als het mooi weer is, want waar water in het spel is.. 

Waar kan ik een sponsbroek huren?
Onze sponsbroek is altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.