Spiegelschrift

Aantal:
1 dag 12,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Hoogte
19 cm
Breedte
35 cm
Lengte
25 cm
Transportadvies
Auto

Omschrijving

Spelbeschrijving
Leg een leeg A4-tje in het spiegelschrift spel en houdt met je linker- of rechterhand het klepje met de spiegel een beetje open. Stop je andere hand in het spel en zet de punt van je pen op het begin van het doolhof. Via het spiegeltje kijk je naar het A4-tje en probeer je het doolhof te volgen zonder de randen ervan te doorbreken. Bij het huren van dit spel krijgt u uiteraard ook een gedetaileerde spelbeschrijving mee. Ons spiegelschrift is volledig van hout en goed onderhouden. 

Vervoeren & afmetingen
Dit spiegelschrift is in vrijwel iedere auto te vervoeren. Huurt u meerdere spellen of materialen? Neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat u alles in uw auto meekrijgt. Uiteraard komen wij ook graag het een en ander bij u bezorgen. 

Waarom Oud Hollandse spelen huren?
Al jarenlang zijn Oud Hollandse Spelen een graag geziene activiteit op bedrijfsborrels, familiedagen, buurtfeesten, scholen, kinderfeestjes en evenementen. Ondanks het digitale tijdperk zijn deze volledige houten spellen nog steeds enorm in trek bij alle leeftijden. De spellen zijn gemakkelijk te begrijpen, niet moeilijk te spelen, maar altijd een uitdaging!

Waar kan ik Oud Hollandse spelen huren?
Onze Oud Hollandse Spelen zijn altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.