Skeltertrein (10 personen)

1 dag 175,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Producten in pakket

1x
Skeltertrein (Voorkant)
4x
Skeltertrein (Achterkant)
Skeltertrein (Achterkant)

Producteigenschappen

Transportadvies
Bezorging

Omschrijving

Beschrijving
Een ware beleving voor jong & oud! De opvallende fietstrein bestaat uit een ‘locomotief’ met een aantal wagonnetjes erachter en is ideaal voor gezellige tochten of ludiek vervoer tussen twee locaties. Deze bijzondere vervoersvorm is perfect voor familiedagen en bedrijfsuitjes.

Een mooie tocht door de IJsseldelta of Kampen, een puzzeltocht door de omgeving, verplaatsing tussen twee locaties of een spannende race met opdrachten? Het kan allemaal! Onze fietstrein staat standaard in Kampen, maar is ook leverbaar in andere delen van het land.

De fietstrein is geschikt voor jong en oud, tegen een kleine vergoeding is het mogelijk om kinderstoeltjes op de trein te plaatsen.

Vervoeren & afmetingen
Wij adviseren om onze afhaallocatie in Kampen als startpunt te gebruiken of de fietstreintjes te laten bezorgen op een door u gewenste locatie. 

Waar kan ik deze skeltertrein huren?
Onze fietstreintjes zijn door heel Nederland te huur. Ze zijn af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, de Veluwe, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.