Sjoelbak

1 dag 12,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Hoogte
6 cm
Breedte
40 cm
Lengte
200 cm
Transportadvies
Auto

Omschrijving

Spelbeschrijving
Het gewone sjoelspel heeft over het algemeen geen uitleg nodig, maar is vaak al lastig zat. Probeer door middel van het schuiven van de stenen in de juiste vakjes zo veel mogelijk punten te verdienen. Bij het huren van dit spel krijgt u uiteraard ook een gedetaileerde spelbeschrijving mee. Onze sjoelbak is volledig van hout en goed onderhouden. 

Vervoeren & afmetingen
Deze sjoelbak is in vrijwel iedere auto te vervoeren. Huurt u meerdere spellen of materialen? Neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat u alles in uw auto meekrijgt. Uiteraard komen wij ook graag het een en ander bij u bezorgen. 

Waarom Oud Hollandse spelen huren?
Al jarenlang zijn Oud Hollandse Spelen een graag geziene activiteit op bedrijfsborrels, familiedagen, buurtfeesten, scholen, kinderfeestjes en evenementen. Ondanks het digitale tijdperk zijn deze volledige houten spellen nog steeds enorm in trek bij alle leeftijden. De spellen zijn gemakkelijk te begrijpen, niet moeilijk te spelen, maar altijd een uitdaging!

Waar kan ik Oud Hollandse spelen huren?
Onze Oud Hollandse Spelen zijn altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.