Schildersezel

Aantal:
1 dag 10,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Hoogte
170 cm
Breedte
58 cm
Gewicht
3 kg
Transportadvies
Auto

Omschrijving

Beschrijving
Deze schildersezels zijn perfect voor presentatiedoeleinden in een binnenruimte, maar kunnen ook gebruikt worden voor een echte schilderworkshop bijvoorbeeld. Jij bedenkt het en wij hebben het! Deze schildersezel is stabiel en laat zich gemakkelijk instellen op verschillende doekformaten. 

Vervoeren & afmetingen
De schildersezels bestaan uit één stuk, maar zijn wel opklapbaar. De meeste brede auto's kunnen enkele schildersezels vervoeren. Huurt u materialen? Neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat u alles in uw auto meekrijgt. Uiteraard komen wij ook graag het een en ander bij u bezorgen. 

Waarom een schildersezel huren?
Organiseer je een schildersworkshop? Of wil je bijvoorbeeld iets presenteren, maar dat op een mooie ouderwetse manier doen? Dan zijn deze schildersezels misschien precies wat je zoekt! 

Waar kan ik Oud Hollandse spelen huren?
Onze schildersezels zijn altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.