Rodeloper met afzetpaaltjes

Aantal:
1 dag 50,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Breedte
100 cm
Lengte
300 cm
Transportadvies
Auto

Omschrijving

Beschrijving
Met deze rode loper van 3 bij 1 meter inclusief 4 afzetpaaltjes en lint ontvang jij je gasten met de klasse die ze verdienen! Organiseer je een opening, een feestje of een premiere? Dan is dit wat je nodig hebt! Rol de rode loper uit voor jouw gasten en bezorg ze een entree om nooit te vergeten. 

Vervoeren & afmetingen
De rode loper met paaltjes zijn in alle auto's te vervoeren, de rode loper rol je gemakkelijk in. Huurt u meerdere spellen of materialen? Neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat u alles in uw auto meekrijgt. Uiteraard komen wij ook graag het een en ander bij u bezorgen. 

Waarom een rode loper huren?
Een rode loper past bij ieder evenement dat een beetje stijl of klasse heeft. Een opening, premiere of een bijzondere gelegenheid; met een rode loper zit je altijd goed. Zorg voor een mooi fotomoment als jou gasten binnen komen, met deze rode loper ben je er bijna! 

Waar kan ik een rode loper huren?
Onze loper is altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.