Rad van fortuin

Aantal:
1 dag 27,50
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Breedte
98 cm
Transportadvies
auto

Omschrijving

Spelbeschrijving
Geef een slinger aan dit prachtige rad en voel de spanning bij iedere beurt, zit de winst er in? Dit multi inzetbare rad kan op kleur of op nummer gebruikt worden en is onmisbaar bij winactief, quizen, loterijen, braderien, markten, uw kerstverloting of gewoon thuis met vrienden en familie. Het rad staat op een stevige poot en kan zodoende binnen en buiten gebruikt worden. 

Vervoeren & afmetingen
het rad van fortuin is gemakkelijk in iedere auto te vervoeren, het rad bestaat uit twee delen waarbij het rad het grootste gedeelte is. Huurt u meerdere spellen of materialen? Neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat u alles in uw auto meekrijgt. Uiteraard komen wij ook graag het een en ander bij u bezorgen. 

Waarom een rad van fortuin huren? 
Het rad is een altijd welkome aanvulling op feesten en partijen waar iets te winnen valt. Dit niet beinvloedbare rad zorgt altijd voor een eerlijke winnaar! 

Waar kan ik het rad van fortuin huren?
Ons rad is altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.