Pooltafel

Aantal:
1 dag 100,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Hoogte
83 cm
Breedte
118 cm
Lengte
212 cm
Transportadvies
Bezorging

Omschrijving

Spelbeschrijving
Poolen, wie heeft het nog nooit gedaan? De juiste activiteit voor een gezellige borrel, of een beetje ontspanning tijdens een werkdag. Deze pooltafel is gemakkelijk op te zetten op iedere locatie aangezien het blad en de poten los vervoerd kunnen worden. De tafel is speelklaar ongeveer 212 cm lang en 118 cm breed. Houd er rekening mee dat u voor het spelen wat meer ruimte rondom de tafel nodig hebt in verband met het gebruik van de keu. Wij adviseren ongeveer 4.5 meter bij 3.5 meter in totaal. 

Onze pooltafel wordt geleverd met twee keuen, de benodigde ballen, een biljartborstel en een biljartkrijtje. 

Vervoeren & afmetingen
De tafel kan in meerdere delen vervoerd worden, maar het bovenblad bestaat uit één geheel. In verband met de omvang een het gewicht adviseren wij deze pooltafel te laten bezorgen. Houd er bij het uitkiezen van uw locatie rekening mee dat het band geen scherpe hoeken en/of onmogelijke trappen heeft. 

Waar kan ik deze pooltafel huren?
Onze pooltafel is altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.