Pokertafel

1 dag 45,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Transportadvies
Bezorging

Omschrijving

Spelbeschrijving
Een pokertafel huren is altijd geslaagd op een (avond)feest. Dit spel heeft de laatste jaren weer enorm aan populairiteit gewonnen, waardoor bijna iedereen weet hoe het gespeeld wordt. Het strategische spel Poker is door de jaren heen als echte denksport uitgegroeid, maar is vooral bekend van het casino. De populairste vorm is Texas Hold'em.

Bij het huren van onze pokertafel(s) krijgt u uiteraard een handige spelomschrijving meegeleverd. De pokertafels worden volledig verhuurd, dus inclusief kaarten en voldoende pokerfiches.  

Vervoeren & afmetingen
Hoewel de pokertafels zonder onderstel vervoerd worden bestaat het blad nog altijd uit één geheel. Wij adviseren daarom bezorging, dat verzorgen we natuurlijk graag voor u!  

Waarom een pokertafel huren? 
Omdat pokeren zo'n opmars heeft gehad de laatste jaren is het een leuke activiteit voor op ieder avondfeestje. Wij leveren pokertafels zonder coupiers, waardoor u het spel goed persoonlijk kunt houden. 

Waar kan ik een pokertafel huren?
Onze pokertafel is altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.