Oranje spullen set

Aantal:
1 dag 30,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Transportadvies
auto

Omschrijving

Beschrijving
Deze oranje set is inzetbaar voor ieder feestje waarbij Nederland een rol speelt. Wil je gezellig met vrienden het EK of WK kijken? Dan is deze set ideaal! Olympische Spelen, Songfestival, ik hou van Holland of een Nederland themafeest, bedenk het en deze aankledingsset is perfect! Met deze kisten kun je tot wel 25 personen aankleden, hoedjes, mutsen, boa's, sjaals, haarclips, maar ook vlaggenlijnen en vlaggen zijn onderdeel van deze kist. Creeer je eigen feest met deze aankleedkisten! De kist wordt constant aangevuld, dus precies zeggen wat er in zit wordt wat lastig. Heb je vragen? Laat het ons dan gerust weten! 

Vervoeren & afmetingen
Onze oranjekist is gemakkelijk in de auto te vervoeren. Wil je dat we het komen bezorgen? Geen enkel probleem, dat doen we graag! 

Waarom een oranje spullen set huren? 
Organiseer jij een themafeestje waarbij Nederland of Oranje centraal staat? Dan hoeven we niet uit te leggen waarom deze kist niet mag ontbreken. Wat moet je met zo veel oranje spullen? Dat vragen wij ons ook af en daarom verhuren we het graag. Zo kunnen we ook jullie feestje opfleuren op de dagen dat we het zelf niet nodig hebben.

Waar kan ik deze oranje spullen set huren? 
De aankledingsmaterialen zijn af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.