Mega Mikado

Aantal:
1 dag 7,50
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Lengte
80 cm
Transportadvies
auto

Omschrijving

Spelbeschrijving
Als kind hebben we allemaal wel eens mikado gespeeld, maar met deze mega variant wordt dit spel nog leuker. Zet het volledige spel met stokken rechtop met beide handen en laat het los. Nu de stoken over, door en onder elkaar liggen is de bedoeling van het spel om de stokken te pakken zonder de andere stokken te laten bewegen. Dat klinkt nog makkelijker dan het is! Beweegt er wel een stok? Dan ben je af en is de volgende speler aan de beurt. De persoon die aan het eind de meeste stokken in de hand heeft is de winnaar van het spel. 

Vervoeren & afmetingen
Dit mega mikado spel is in iedere auto te vervoeren. Huurt u meerdere spellen of materialen? Neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat u alles in uw auto meekrijgt. Uiteraard komen wij ook graag het een en ander bij u bezorgen. 

Waarom Mega Mikado huren? 
Mega mikado is een heerlijk gezelschap spel dat zowel binnen als buiten gespeeld kan worden. Het spel is veelal bekend, maar is door de gemakkelijke spelregels ook makkelijk aan te leren. Dit spel doet het altijd goed op bedrijfsborrels, familiedagen, buurtfeesten, scholen, kinderfeestjes en evenementen. Dit spel is perfect in combinatie met onze andere 'Mega-opties'. 

Waar kan ik Mega Mikado huren?
Ons Mega Mikado spel is altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.