Mega Jenga

Aantal:
1 dag 10,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Hoogte
90 cm
Breedte
18 cm
Lengte
18 cm
Transportadvies
auto

Omschrijving

Spelbeschrijving
Jenga is een spel wat bijna iedereen wel eens gespeeld heeft. Met deze Mega variant laat je de spanning hoog oplopen! Bouw eerst de volledige toren om en om op, daarna mag ieder team om de beurt een steen uit de toren halen en deze bovenop weer plaatsen. De toren wordt steeds instabieler, waarbij de kans dat de toren omvalt toeneemt. De persoon die de toren laat vallen heeft helaas verloren. Bij het huren van dit spel krijg je een uitgebreide speluitleg mee, het spel wordt geleverd in een handige draagtas. 

Vervoeren & afmetingen
Mega Jenga is gemakkelijk in iedere auto te vervoeren. Huurt u meerdere spellen of materialen? Neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat u alles in uw auto meekrijgt. Uiteraard komen wij ook graag het een en ander bij u bezorgen. 

Waarom Mega Jenga huren? 
Mega Jenga is een fantastisch gezelschap spel dat je 1 tegen 1 kunt spelen, maar ook met teams. Door de spanning en het teamwork is het de perfecte activiteit voor bruiloften, bedrijfsborrels, familiedagen, buurtfeesten, scholen, kinderfeestjes en evenementen. 

Waar kan ik Mega Jenga huren?
Ons Mega Jenga spel is altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.