Luxe biertafel (set)

Aantal:
1 dag 25,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Breedte
50 cm
Lengte
180 cm
Gewicht
50 kg

Omschrijving

Beschrijving
Biertafels & banken zijn gemakelijk in en uit te klappen, ze zijn gemakkelijk op te bergen en ze nemen weinig ruimte in beslag. Deze handige set is geschikt voor alle soorten gelegenheden, werkt perfect voor terrassen, in tuinen en op evenementen. De set kan binnen en buiten gebruik worden. Deze set biertafels is proffesioneel en van zwaar materiaal. Ben je zat van de standaard biertafels? Kies dan voor deze luxe variant, die door het donkere hout een heel andere sfeer meebrengt. 

Vervoeren & afmetingen
Ahankelijk van het aantal biertafelsets dat u huurt is dit prima in een auto te vervoeren. Houd rekening met de maten uit de omschrijving. Uiteraard bezorgen wij het een en ander graag bij u op locatie. 

Waarom een biertafelset huren?
Gemakkelijk op te bouwen en weg te zetten. Weet u niet precies hoeveel mensen er komen? Of heeft u tijdelijk meer zitplekken nodig? Dan zijn deze biertafelsets perfect voor zowel binnen als buiten gebruik. 

Waar kan ik biertafelsets huren?
Onze biertafesets zijn altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.