Luxe Bavaria biertafel (set)

Aantal:
1 dag 30,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Breedte
60 cm
Lengte
180 cm
Gewicht
56 kg

Omschrijving

Beschrijving
Biertafels & banken zijn gemakelijk in en uit te klappen, ze zijn gemakkelijk op te bergen en ze nemen weinig ruimte in beslag. Deze handige set is geschikt voor alle soorten gelegenheden, werkt perfect voor terrassen, in tuinen en op evenementen. De set kan binnen en buiten gebruik worden. Deze set biertafels is proffesioneel en van zwaar materiaal. Is standaard niet wat je zoekt? Dan is deze Bavaria biertafel wat jij zoekt, want door het donkere hout oogt het luxer. Daarnaast zorgt de rugleuning voor extra comfort, de perfecte keuze voor ieder tuinfeestje. 

Vervoeren & afmetingen
Ahankelijk van het aantal biertafelsets dat u huurt is dit prima in een auto te vervoeren. Houd rekening met de maten uit de omschrijving. Uiteraard bezorgen wij het een en ander graag bij u op locatie. 

Waarom een biertafelset huren?
Gemakkelijk op te bouwen en weg te zetten. Weet u niet precies hoeveel mensen er komen? Of heeft u tijdelijk meer zitplekken nodig? Dan zijn deze biertafelsets perfect voor zowel binnen als buiten gebruik. 

Waar kan ik biertafelsets huren?
Onze biertafesets zijn altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.