Letterpakken

Aantal:
1 dag 50,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Hoogte
60 cm
Breedte
60 cm
Lengte
60 cm
Transportadvies
auto

Omschrijving

Spelbeschrijving
Dit letterpakkenspel kun je kennen van televisie, want in het programma 'De jongens tegen de meisjes' was het een vast onderdeel in de grote strijd. Het spel wordt gespeeld met vier personen en een quizmaster, deze stelt een vraag waarbij het antwoord vier letters heeft. Als de kandidaten het juiste antwoord weten moeten ze zo snel mogelijk draaien met hun rode pakken en wisselen van plek om het juiste antwoord te laten zien aan de quizmaster. Complete chaos is het gevolg van dit spel, maar lachen is gegarandeerd! Probeer in de vooraf bepaalde tijd zo veel mogelijk goede antwoorden te geven. 

Uiteraard krijg je bij het huren van deze pakken een volledige speluitleg en diverse vragen voor de quizmaster. Het spel is gemakkelijk op te zetten en te spelen.

Vervoeren & afmetingen
Het letterpakkenspel is gemakkelijk uit elkaar te halen en in vrijwel iedere auto te vervoeren. Huurt u meerdere spellen of materialen? Neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat u alles in uw auto meekrijgt. Uiteraard komen wij ook graag het een en ander bij u bezorgen. 

Waarom letterpakken huren? 
Dit spel (bekend van televisie) is een graag geziene activiteit op bedrijfsborrels, familiedagen, buurtfeesten, scholen, kinderfeestjes en evenementen. Bij het huren krijg je naast de speluitleg ook een vraag- & antwoordlijst en meerdere opplakbare letters.

Waar kan ik deze letterpakken huren? 
Ons letterpakkennspel is altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Hoe groot zijn de letterpakken?

Groot