Kubb

1 dag 11,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Hoogte
16 cm
Breedte
24 cm
Lengte
31 cm
Gewicht
6.5 kg
Transportadvies
Auto

Omschrijving

Spelbeschrijving
Kubb is een fantastisch buitenspel met als doel het omvergooien van houten blokken door er met houten stokken tegen aan te gooien. Dat klinkt niet al te moeilijk toch? En dat is het ook niet, het spel is namelijk fantastisch voor jong & oud en voor alle gezelschappen. Kubb betekent 'houten blok' in het Zweeds en is een combinatie tussen jeu de boules en bowlen. 

Werp de stok onderhands richting de houten blokkken. Als je alle blokken omver hebt, dan mag je een poging wagen om de koning omver te werpen. Als het andere team je voor is, dan heb je helaas verloren. Kubb is een geweldig familie / vriendenspel dat op alle ondergronden gespeeld kan worden. Het spel kan binnen één minuut gespeeld zijn, maar kan ook zo maar een hele tijd duren.

Precisie en spanning, gezelligheid en plezier zijn sleutelwoorden die Kubb perfect omschrijven.

Vervoeren & afmetingen
Kubb is in iedere auto te vervoeren. Huurt u meerdere spellen of materialen? Neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat u alles in uw auto meekrijgt. Uiteraard komen wij ook graag het een en ander bij u bezorgen. 

Waarom Kubb huren?
De perfecte laagdrempelige activiteit voor een mooie zomerse avond. Met vrienden in de tuin, als activiteite op een barbecue feestje, als activiteit op een familiedag of als plezierig vermaak tijdens een bedrijfsborrel. Een mooie activiteit om gezellig met elkaar bezig te zijn en ondertussen nog ruimte te hebben voor een goed gesprek! 

Waar kan ik Kubb huren?
Het spel is af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.