Kruiwagen

Aantal:

15,00

1 dag

Incl BTW

15,00

2 dagen

Incl BTW

In Winkelwagen
Kruiwagen
>
  • Kruiwagen
<

Omschrijving

Beschrijving
Wij gebruiken deze kruiwagen voor het koelen van dranken, want niet op iedere locatie heb je een koelkakst tot je beschikking! Leg de blikjes of flesjes in de kruiwagen, vul deze met ijsblokjes en je drankjes blijven lekker koel. De kruiwagen is netjes onderhouden en nooit gebruikt voor waar een kruiwagen eigenlijk voor bedoelt is.

Vervoeren & afmetingen
De kruiwagen bestaat uit één geheel. In de meeste auto's past de kruiwagen achterin, maar mocht dat nou niet lukken dan kun je er door het wiel gemakkelijk mee naar huis lopen. Is dat wat te veel van het goede? Dan komen we hem graag bij je bezorgen! 

Waarom een kruiwagen huren?
Zoals gezegd, wij gebruiken hem voor het koelen van dranken. Je kunt hem ook gebruiken voor aankleding of een leuke gimmick. Wij verhuren onze kruiwagen niet als je de tuin aan het verbouwen bent of je bent de straat opnieuw aan het leggen. In dat geval kun je beter naar bouwmarkt of een verhuurder van bouwmaterialen. Zo blijft de drankjeskruiwagen schoon en netjes voor de volgende huurder! 

Waar kan ik deze kruiwagen huren?
Onze kruiwagens zijn altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.