Klootschietset

Aantal:
1 dag 50,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Lengte
140 cm
Transportadvies
auto

Omschrijving

Beschrijving
Klootschieten is een oud Nederlandse volkssport die zijn oorsprong vindt op het Twentse platteland. Balwerpen, zoals het ook wel wordt genoemd, lijkt vrij makkelijk. Er komt echter nog aardig wat techniek bij kijken om de bal recht op de baan te houden! Samen met je vrienden, familie of collega’s kun je een volledig eigen parcours volgen. Kies een locatie naar keuze en spreek een afstand, tijdsduur of vooral uitgestippelde route af. 

Wie de kloot aan het einde van het parcours krijgt in zo min mogelijk worpen is de winnaar van dit oud Hollandse spel! De lange rechte stukken geven voordeel aan echte ‘krachtpatsers’, terwijl de bochten voordeel opleveren voor de meer precieze deelnemer. Wie van uw groep kan kracht en precisie het beste combineren en krijgt de kloot in zo min mogelijk worpen over de eindstreep?

Let op: Wettelijk gezien mag je alleen klootschieten buiten de bebouwde kom. 

Wat zit er allemaal bij deze Klootschietballenset? 
2x Speluitleg
4x Klootschietballen
2x Klootzak om de bal in te bewaren
1x Klootschiethark
4x Clipboard met scorelijsten
4x Pen

Met deze set kun je tot 12 personen (4 teams van 3 personen) spelen. 

Vervoeren & afmetingen
De volledige klootschietset is in iedere personenauto te vervoeren. 

Waarom een klootschietset huren?
Klootschieten is een perfecte gezins/familie activiteit. Gezellig samen het bos in voor een stevige (of minder stevige) wandeling. Voor hen die atijd wat te doen willen hebben en hun rust in het bos niet vinden is kootschieten de perfecte activiteit om ze toch mee te trekken met het hele gezin! 

Waar kan ik deze klootschietset huren? 
Onze klootschietset is af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.