Hoedje Wip

Aantal:
1 dag 12,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Hoogte
13 cm
Breedte
60 cm
Lengte
120 cm
Transportadvies
auto

Omschrijving

Spelbeschrijving
Hoedje wip (of pluimerd zoals het ook wel genoemd wordt)  is zeker niet het bekendste oud hollandse spel, maar misschien wel één van de leukste! Sla met de vlakke hand of vuist op het plankje zodat de gekleurde shuttles in de gaten vallen, hoe meer punten hoe beter. Bij het huren van dit spel krijgt u uiteraard ook een gedetaileerde spelbeschrijving mee. Ons hoedje wip is volledig van hout en goed onderhouden. 

Vervoeren & afmetingen
Dit hoedje wip spel is in vrijwel iedere auto te vervoeren. Huurt u meerdere spellen of materialen? Neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat u alles in uw auto meekrijgt. Uiteraard komen wij ook graag het een en ander bij u bezorgen. 

Waarom Oud Hollandse spelen huren?
Al jarenlang zijn Oud Hollandse Spelen een graag geziene activiteit op bedrijfsborrels, familiedagen, buurtfeesten, scholen, kinderfeestjes en evenementen. Ondanks het digitale tijdperk zijn deze volledige houten spellen nog steeds enorm in trek bij alle leeftijden. De spellen zijn gemakkelijk te begrijpen, niet moeilijk te spelen, maar altijd een uitdaging!

Waar kan ik Oud Hollandse spelen huren?
Onze Oud Hollandse Spelen zijn altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.