Gatenkaas

Aantal:
1 dag 12,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Hoogte
124 cm
Breedte
60 cm
Lengte
7 cm
Transportadvies
auto

Omschrijving

Spelbeschrijving
Probeer door middel van het gebruiken van de twee touwtjes de sjoelsteen (kaas) door het gat met het hoogst mogelijke aantal punten te laten vallen. Dit spel vraagt nauwkeurigheid, precisie en stalen zenuwen. Bij het huren van dit spel krijgt u uiteraard ook een gedetaileerde spelbeschrijving mee. Onze gatenkaas is volledig van hout en goed onderhouden. 

Vervoeren & afmetingen
Dit gatenkaasspel is gemakkelijk uit elkaar te halen en in vrijwel iedere auto te vervoeren. Huurt u meerdere spellen of materialen? Neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat u alles in uw auto meekrijgt. Uiteraard komen wij ook graag het een en ander bij u bezorgen. 

Waarom Oud Hollandse spelen huren?
Al jarenlang zijn Oud Hollandse Spelen een graag geziene activiteit op bedrijfsborrels, familiedagen, buurtfeesten, scholen, kinderfeestjes en evenementen. Ondanks het digitale tijdperk zijn deze volledige houten spellen nog steeds enorm in trek bij alle leeftijden. De spellen zijn gemakkelijk te begrijpen, niet moeilijk te spelen, maar altijd een uitdaging!

Waar kan ik Oud Hollandse spelen huren?
Onze Oud Hollandse Spelen zijn altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.