Funzakken (Zeskamp)

Aantal:
1 dag 25,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Omschrijving

Spelbeschrijving
Zaklopen, maar dan met zijn 3en! Het zaklopen is van zichzelf al een hilarisch onderdeel, maar met deze funzakken wordt het helemaal bijzonder! Dit zijn maar liefst drie zakken die aan elkaar zijn genaaid. De drie deelnemers moetenn gezamenlijk zo snel mogelijk over de finishlijn hoppen. Als dat niet zorgt voor teambuilding, samenwerken en vooral een hoop ouderwetse lol!

De funzakken worden geleverd in een set. Je krijgt dus een blauwe en een rode funzak. 

Vervoeren & afmetingen
De funzakken zijn in iedere auto te vervoeren. Huurt u meerdere spellen of materialen? Neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat u alles in uw auto meekrijgt. Uiteraard komen wij ook graag het een en ander bij u bezorgen. 

Waarom een funzak huren? 
Als het normale zaklopen voor jullie eigenlijk al te simpel is, dan zijn deze funzakken perfect. Een hilarisch onderdeel waarbij we niet kunnen beloven dat iedereen staand de finishlijn haat.  

Waar kan ik een funzak huren?
Onze funzakken zijn altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.