Funslang (Zeskamp)

1 dag 20,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Omschrijving

Spelbeschrijving
Funslang is één van de bekendere zeskamp spellen die er zijn en wordt ook wel rupsband genoemd. Een route afleggen met de rupsslang lijkt zo simpel, maar dat valt nog flink tegen; niets is wat het lijkt! Communicatie en een beetje teamwork zijn cruciaal, want zodra er ook maar één teamlid uit de maat loopt. dan gaat alles fout. Onze funslag huur je als volledige set, je krijgt dus zowel een rode als een blauw funslang zodat je het tegen elkaar kunt opnemen! 

Vervoeren & afmetingen
De funslang is in iedere auto te vervoeren. Huurt u meerdere spellen of materialen? Neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat u alles in uw auto meekrijgt. Uiteraard komen wij ook graag het een en ander bij u bezorgen. 

Waarom een funslang huren? 
Als jij gewoon naar de overkant lopen maar standaard vindt en je vrienden zijn het met je eens, dan is deze funslang perfect. Als je een teamworkactiviteit voor groepen organiseert, dan is het ook een waardevolle toevoeging. Eigenlijk doet een funslang het in een zeskamp altijd goed!

Waar kan ik een funslang huren?
Onze funslang is altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.