Cornhole

Aantal:
1 dag 20,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Hoogte
8 cm
Breedte
63 cm
Lengte
124 cm
Gewicht
14 kg
Transportadvies
auto

Omschrijving

Spelbeschrijving
Een Cornhole board wordt op 8 meter van de gooilijn gepaatst, waarna om de beurt een speler van een team het gevulde pittenzakje richting het bord gooit. Blijft het zakje op het board liggen? Dan heb je een punt, valt het pittenzakje in het gat? Dan verdien je 3 punten. Een zakje dat er vanaf schiet levert helaas geen punten op. De voorste rand van het cornhole board is de foutlijn. Het spel wordt gespeeld tot 21 punten, het eerste team dat dit aantal bereikt (of er overheen gaat) aan het einde van een buurt en meer dan 2 punten verschil heeft met de tegenstander die wint het spel. 

Dit spel is individueel te spelen, tegen elkaar of in teams tegen elkaar. Het spel is gemakkelijk te begrijpen en te spelen voor alle leeftijden. De perfecte aanvulling op een gezellige borrel of familiedag. Let op, dit spel wordt per stuk geleverd. Wil je twee boards? Reserveer dan twee stuks. 

Vervoeren & afmetingen
Het Cornholespel is in iedere auto te vervoeren. Huurt u meerdere spellen of materialen? Neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat u alles in uw auto meekrijgt. Uiteraard komen wij ook graag het een en ander bij u bezorgen. 

Waarom Cornhole huren?
Er zijn zo veel spellen te huren voor een leuke activiteit of borrel, maar Cornhole is de nieuwste rage. Gemakkelijk te spelen, op te zetten en te snappen! Daarmee is het de perfecte activiteit voor iedere laagdrempelige borrel.

Waar kan ik Cornhole huren?
Ons Cornhole spel is altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.