Beerpong tafel

Aantal:
1 dag 20,00
Incl BTW
In Winkelwagen

Producteigenschappen

Hoogte
76 cm
Breedte
61 cm
Lengte
244 cm
Gewicht
11 kg
Transportadvies
auto

Omschrijving

 

Spelbeschrijving
Beerpong, bierpong, je hebt het vast wel eens gespeeld! Stuiter met een pingpong balletje naar de andere kant. Valt jouw pingpongballetje in de cup? Dan moet de andere partij drinken of een opdracht uitvoeren. Deze beerpong tafel staat garant voor een avond vermaak tijdens huisfeestjes, familiedagen en menings bedrijfsborrel. 

Deze handig opklapbare tafel beschikt over de officiele afmetingen en is ingeklapt gemakkelijk mee te nemen. Drinken gemorst of valt je biertje over de tafel heen? Geen enkel probleem! Met een natte doek maak je deze tafel met alle gemak weer schoon. 

Vervoeren & afmetingen
Doordat de beerpongtafel in te klappen is neem je deze gemakkelijk mee in iedere auto. Mocht de beerpongtafel echt goed gebruikt zijn de vorige avond, dan kan het terugbrengen wel eens voor problemen zorgen. Dat ligt alleen niet aan onze tafel. Heb je hulp nodig? Dan bezorgen (en halen) we hem eventueel graag voor je. 


Waarom beerpong huren?  
Je hebt natuurlijk niet iedere dag een feestje, dus een tafel zelf hebben is niet nodig. Maar voor sommige gelegenheden is het wel fantastisch om deze trouwe beerpongtafel naast je te hebben staan. Probeer het eens uit, je krijgt geen spijt! 

Waar kan ik deze beerpongtafel huren? 
Ons tafel is altijd af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.