Bakfiets

Aantal:

35,00

1 dag

Incl BTW

In Winkelwagen

Producteigenschappen

Hoogte
115 cm
Breedte
90 cm
Lengte
210 cm
Transportadvies
Bezorging

Omschrijving

Beschrijving
De afbeelding zegt eigenlijk alles, voor de rest heb je voornamelijk je eigen creativiteit nodig! Deze bakfiets is multi inzetbaar, wil je bijvooorbeeld veel dingen op de fiets vervoeren? Dan is deze bakfiets ideaal! De bakfiets is echter ook op andere manieren in te zetten, bijvoorbeeld voor een rijdende act. De bakfiets is daarnaast ook gebruikt als (ge)bakfiets, waarbij voor iemands verjaardag heerlijke gebakjes van de lokale bakker werden uitgedeeld. Met een beetje creativiteit kom je een heel eind! 

Vervoeren & afmetingen
Het gemakkelijke van deze bakfiets is dat die zichzelf min of meer kan vervoeren. Het enige dat je nodig hebt zijn twee gezonde benen en je bent zo op de plek waar je wezen wilt. Heb je de bakfiets in een andere plaats nodig, dan kan de fiets het beste veroverd worden in een busje. Natuurlijk komen wij hem indien gewenst ook graag bij je brengen! 

Waarom een bakfiets huren? 
Dat is toch een lastige vraag, want niet iedereen heeft een bakfiets nodig. Maar toch, als je hem nodig hebt dan is het toch enorm handig dat Kamper Events er eentje aanbiedt! 

Waar kan ik deze bakfiets huren? 
Onze bakfiets is af te halen bij onze locatie in Kampen, maar wij bezorgen natuurlijk ook. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Lelystad, Almere, Emmeloord, Hoogeveen & Meppel.